Îmbunătățirea și întărirea plămânilor cu propolis și lapte

Îmbunătățirea și întărirea plămânilor cu propolis și lapte
Proprietățile benefice ale propolisului (lipiciul albinelor) sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Este un produs apicol medicinal care ajută la o varietate de boli. Utilizarea propolisului în interior asigură corpului o imunitate puternică și vindecarea tuturor organelor și sistemelor.

Combinația de lapte cu acest produs apicol reduce semnificativ amărăciunea inerentă și senzația de arsură, ceea ce nu reduce absolut efectul antiinflamator și întăritor al acestui produs. Interesant este că această compoziție are o concentrație mai mare de minerale utile, oligoelemente și vitamine.

Combinația de propolis și lapte conferă un efect special: pe lângă întărirea, tratarea și prevenirea răcelilor și a bolilor pulmonare, imunitatea generală, bunăstarea, somnul este îmbunătățit, iritabilitatea și oboseala sunt ameliorate.
Cum se face un remediu pentru a îmbunătăți sănătatea și imunitatea pulmonară

• Tinctura de propolis de 10% se cumpără cel mai bine de la farmacie. Un flacon de 25 ml va dura mult timp și costă un ban în comparație cu medicamentele antivirale.
Produsul trebuie luat seara, înainte de culcare, 20 de picături în 100 ml de lapte fierbinte timp de 10 zile, o dată pe lună. Repetați cursul în decurs de 4-6 luni.
Când se tratează răcelile la copii, un efect pozitiv apare după primele picături de tinctură de propolis. Pentru copiii preșcolari, dați 1-2 picături de propolis la 1/3 cană de lapte fierbinte noaptea.
• Pancreatita, gastrita, ulcerele de stomac, bolile de ficat sunt, de asemenea, tratate cu succes cu tinctură de propolis și lapte. Luați remediul conform schemei indicate în termen de 6 luni.

• Propolisul cu lapte reduce colesterolul din sânge, tratează eczemele și alte boli ale pielii și normalizează ciclul menstrual.
• Propolisul are un efect foarte semnificativ asupra stabilizării psihicului. Dacă luați tinctură de propolis, toate gândurile anxioase dispar și sunteți la curent cu cele mai bune, ceea ce este foarte important în tratament.

error: Content is protected !!