Uleiul de Piper Negru: îndepărtează acidul uric, anxietatea, pofta de țigări, artrita, guta, reumatismul și scade tensiunea arterială

Oamenii de știință au confirmat recent numeroasele beneficii pentru sănătate oferite de uleiul esențial de piper negru, in ameliorarea durerii, detoxifierea corpului, eliminarea excesului de acid uric și inclusiv ajutorul contra poftei de țigări.

Acest ulei esențial este extras prin distilare cu abur și are o aromă picantă, caldă, piperată și moscată. Este utilizat în mod obișnuit ca remediu natural în probleme legate de sistemul digestiv și nervos, deoarece stimulează circulația și promovează echilibrul emoțional.

Ardeiul negru are o versatilitate unică, atât energizantă, cât și încălzitoare și, în ciuda revigorării simțurilor, crește claritatea mentală și este utilizat în mod obișnuit de sportivi și de cei cu stil de viață activ datorită proprietăților sale de încălzire și energizare.

Este, de asemenea, un condiment sănătos, deoarece are proprietăți antioxidante puternice, antimicrobiene și gastro-protectoare. Cu piperina, ca ingredient activ, piperul negru deține o fitochimie bogată care implică uleiuri volatile, oleorezine și alcaloizi. Ad

Mai mult, componentele sale principale sunt limonen, pinen, mircen, Linalool, pinocarveol, alfa-termineol, felandren, beta-cariofilen, beta-bisabolen, sabinen, camfen și alfa-terpenen și este, de asemenea, o sursă bogată de mangan, fier , potasiu, calciu, beta-caroten, fosfor, seleniu și vitamina K.

Beneficiile uleiului de piper negru:

1. Calmează durerile musculare – Aplicați-l local pe zona afectată
2. Îmbunătățește digestia – îl puteți aplica local pe zona abdominală sau puteți lua 1-2 picături de ulei de piper negru intern
3. Scade tensiunea arterială – Adăugați câteva picături la un pahar cu apă
4. Elimină acidul uric – Aplicați 2-3 picături pe zona afectată pentru a calma artrita, guta și reumatismul cronic
5. Detoxifiere corporală – Luați 1-2 picături din acest ulei esențial intern
6. Reduce pofta de țigări – Dependența de droguri și alcool a publicat un studiu care a arătat că reduce pofta de țigară și simptomele de anxietate la fumătorii care încearcă să renunțe. Puteți pur și simplu să îl inhalați sau să adăugați câteva picături din acesta într-un pahar cu apă.
7. Ameliorează congestia – Aplicați câteva picături din ea pe piept
8. Tratează problemele respiratorii – Luați-l intern sau inspirați-l direct din sticlă
9. Mai mult, studiile au arătat că acest ulei esențial puternic este extrem de benefic în cazul IBS, rezistenței la insulină, anxietate și depresie, nivel ridicat de zahăr din sânge, boli ale creierului și ficatului și inflamații.

error: Content is protected !!