Ulei de măsline şi zeamă de lămâie – O combinaţie extrem de benefică pentru sănătate

Remediile naturiste au început să aibe din ce în ce mai mulţi adepţi , ele având avantajul că sunt naturale, ieftine şi fără reacţii adverse severe, iar lucrul cel mai rău ce se poate întâmpla este doar acela de a nu-şi face efectul.

Un astfel de remediu pe cât de banal pe atât de eficient este şi următoarea combinaţie dintre uleiul de măsline şi zeama de lămâie, ingrediente pe care le avem la îndemână.

Tot ce trebuie să facem este să punem o lingură de zeamă de lămâie şi una de ulei de măsline extra virgin într-o cană, amestecăm bine şi este gata pentru consum.

Zeama de lămâie şi uleiul de măsline ne ajută la drenarea celor două organe, ficat şi vezică biliară, ajutându-le în lupta lor pentru eliminarea toxinelor din organism.

– ajută la hidratarea părului , ajutându-l să scape de mătreaţă, îl catifelează, îl hidratează şi îi redă strălucirea. Chiar şi tenul va fi mai catifelat şi mai hidratat dacă este tratat regulat cu această combinaţie.

– pentru unghii care se exfoliază, ţineţi-le 10 minute într-un bol cu ulei de măsline şi suc de lămâie înainte de culcare, ungeţi unghiile de câte ori aveţi timpul necesar cu acestă combinaţie.

error: Content is protected !!