Fierbeți 3 frunze de dafin în apă cu scorțișoară – tehnica veche de curățare a intestinelor

Strămoșii noștri știau deja că frunzele de dafin îmbunătățesc digestia. În legătură cu prepararea leguminoaselor, slovacii au adăugat-o de mult timp la supa de fasole, deoarece știau că va atenua balonarea tipică consumului de leguminoase.

Si în același timp evocă stări calmante. De asemenea, are efecte antiinflamatorii și diuretice. Ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge (glucoză). De asemenea, îmbunătățește memoria și capacitatea de concentrare mentală. Sub formă de ulei adăugat la baie (ulei de dafin), beneficiază mușchii și articulațiile rigide, reduce stresul și oboseala.

Avem nevoie doar de trei ingrediente vegetale și apă:
– ceai verde de calitate, ideal este slab și nu în pungi. De asemenea, îl putem înlocui cu propriul amestec de ceai din urzică uscată sau păpădie.

– 3 frunze de dafin (chiar dacă găsiți de cinci ori mai multe în multe rețete, nu exagerați. Decoctul v-ar dăuna mai mult decât vă ajută).

Miracolul pierderii în greutate și a curățării corpului

Decoctul (ceaiul) din frunzele de dafin la o persoană va evoca o senzație de ușurință chiar dacă aveți câteva kilograme în plus. În plus, ingredientele din băutură ajută la organizarea activității sistemului digestiv și la curățarea corpului.

Pur și simplu – este practic un arzător de grăsimi și o băutură pentru a reîmprospăta și revitaliza corpul, pe care îl cunoșteau deja în antichitate. În plus, are un efect benefic asupra sistemului digestiv, ajută articulațiile, ficatul și rinichii și poate elimina rapid apa acumulată din corp.

error: Content is protected !!