TĂMÂIA elimină cheagurile de la nivelul capului. Iată REȚETA MIRACULOASĂ de la mănăstirea DERVENT. In afară de rugăciune, călugării au leacuri naturale cu care vindecă bolile

In afară de rugăciune, călugării au leacuri naturale cu care se vindecă de boli.

Părintele Elefterie de la Mănăstirea Dervent avea un remediu special pentru durerile de cap, preparat din tămâie şi miere de albine.

Acest leac îndepărtează durerile şi ajută la tratarea vaselor de sânge sparte.

Tămâia are proprietatea de a îmbunătăţi respiraţia, induce o stare de calm şi pace lăuntrică şi predispune la rugăciune.

Efectele sala vindecătoare, însă, nu se opresc aici. Potrivit unor studii recente, această substanţă aromată are proprietăţi anticancerigene, distrugând celulele canceroase rezistente la chimioterapie.

Tămâia este şi un remediu natural pentru eliminarea pietrelor la rinichi şi fiere, şi a chisturilor de pe diferite organe interne.

TĂMÂIE CU MIERE – REŢETĂ PENTRU COMBATEREA DURERILOR DE CAP Ad

Se ia o piele de oaie (preferabil proaspăt jupuită) şi se întinde pe ea un strat de miere, apoi se presară puţină tămâie zdrobită fin.

Se leagă pielea la cap şi se fixează bine. Se ţine până când mierea se usucă.

Indicaţii terapeutice

– dureri de cap
– sechele în urma loviturilor la cap
– vase de sânge sparte la cap
– cheaguri de sânge la cap

Tămâia tratează aceste probleme datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, cicatrizante, antiseptice şi sedataive.

Tămâia utilizată în scop medicinal trebuie să fie naturală, cumpărată din surse sigure. Pe eticheta produsului trebuie să fie scris că poate fi ingerată.

Dacă este folosită pentru uz intern, atunci trebuie pusă direct pe limbă, fără a atinge dinţii. Nu se recomadă să fie ţinută mult în gură, deoarece poate afecta smalţul dentar.

Sursa: articol relatat de sanatosi.com preluare de pe lataifas.ro
“Conținutul articolelor este doar informativ și nu poate inlocui sfatul medicului! Pentru un diagnostic corect, vă rugam adresati-va unui medic specialist.”

error: Content is protected !!