Lamaie si patrunjel. Reteta care arde grasimile si te ajuta sa dai jos 3 kilograme in 7 zile

Dieta este foarte importantă pentru topirea grăsimii în zona abdomenului.

Pentru a avea un abdomen plat și un aspect sănătos suntem nevoiți adesea să petrecem ore bune la sală. Dar ceea ce mâncăm noi este un alt factor important care contribuie la obținerea sau menținerea unui abdomen minunat. De fapt, 90% din modul în care arată abdomenul nostru depinde de regimul nostru alimentar. De aceea, trebuie să acordăm o atenție deosebită alimentelor pe care le consumăm dacă vrem să avem un abdomen de invidiat.

Rețeta pe care o oferim este extrem de eficientă pentru a da forma perfectă mușchilor abdominali. De fapt, dacă veți consuma asta zilnic, aveți toate șansele să remodelați întregul abdomen.

Pe lângă faptul că este extrem de eficientă, această băutură de casă este destul de ușor de preparat. De fapt, vă ia doar câteva minute din timpul dvs. Este, de asemenea, cel mai bun mod de a începe o dietă sănătoasă și echilibrată.

Mod de preparare

– Luați o legătură de pătrunjel proaspăt și amestecați-l într-un procesor de alimente.
– Stoarceți sucul de la o lămâie și adăugați-l în pătrunjel.
– Adăugați o jumătate de pahar de apă în amestec și agitați timp de câteva secunde.

Acest amestec acționează extrem de rapid și veți putea vedea primele rezultate în doar 2-3 zile.

Cheia eficacității acesteia este pătrunjelul, care este bogat în vitamine esențiale pentru buna digestie. Lămâile pe de altă parte, sunt extrem de benefice pentru arderea grăsimilor. Pe lângă remodelarea abdomenului, acest amestec vă va îmbunătăți, de asemenea, metabolismul.

Pentru a obține rezultate optime, trebuie să consumați această băutură pe stomacul gol, în fiecare dimineață, timp de 5 zile. Apoi, faceți o pauză de 10 zile și repetați procesul.

Iata și alte băuturi care vă ajută să ascăpați de grăsimea de pe abdomen

Mai jos vă punem la dispoziție o listă de băuturi benefice și răcoritoare pe care le puteți include, de asemenea, în dieta dvs. pentru a stimula în continuare procesul de pierdere în greutate.

Apa aromată: Feliați diferite fructe și legume. Puneți-le într-un pahar, apoi umpleți paharul cu apă rece. Acest lucru nu doar va spori gustul apei, ci și o va îmbogăți cu numeroase vitamine de care organismul dvs. are nevoie.

Ceaiul verde: Consumul de ceai verde rece, proaspăt preparat vă va îmbunătăți în mod semnificativ digestia și va reduce grăsimea abdominală. Puteți să adăugați miere pentru a-l îndulci.

Smoothie de pepene verde: pepenele verde este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru prepararea unei băuturi deoarece acesta conține multă de apă.

Combinați acest fruct revigorant cu gheață și iaurt pentru a face o băutură perfectă. Ad

În sfârșit, dar nu în ultimul rând, amintiți-vă că munca asiduă și răbdarea sunt cruciale în obținerea unui succes. Pentru a obține un abdomen plat în cel mai scurt timp trebuie să aveți o dietă sănătoasă și să consumați suc de pătrunjel și lămâie.

error: Content is protected !!