Siropul de Pătlagină pentru cele mai grave boli. Se utilizează pentru hipertensiune și ateroscleroză, pentru boli acute și cronice ale sistemului respirator

Pătlagina cu zahăr sau miere este cel mai valoros medicament pentru tot anul!

Preparatele de pătlagină au efecte antiinflamatoare, vindeca ranile, sunt hemostatice, diuretice si hipotensive.

Sunt utilizate pentru hipertensiune și ateroscleroză, pentru boli acute și cronice ale sistemului respirator: sucul și infuzia de frunze de patlagină este un excelent expectorant.

Planta este utilizată pentru boli ale:

-tractului gastro-intestinal,
-gastrită,
-ulcer gastric și ulcer duodenal,
-enterite acute și cronice,
-colite ulcerative.

Dacă alunițele au început să deranjeze, să rănească, să crească sub formă de tumori – o băutură de 40 de zile de infuzie de patlagină, suc sau frunze în miere sau zahăr vă va proteja de rău. Se aplică la fiecare șase luni pentru profilaxie.

Pentru colita spastică cronică, preparați 1 kg de pătlagină și 1 kg de zahăr. Clătiți bine frunzele, uscați-le, puneți-le în straturi, presărând cu zahăr (un strat de zahăr – un strat de frunze) într-o tavă de email sau recipient de sticlă.

După ambalare, puneți într-un loc întunecat timp de 3-4 săptămâni. Rezultatul este un amestec de culoare închisă. Se strecoară și se pune la frigider. Luați de 3 ori pe zi câte 1 lingură cu 30 de minute înainte de mese.

În general, patlagina este un remediu de încredere în toate formele de dozare. Ad

Suc de patlagină cu miere

Metoda 1:
Frunzele proaspete spălate se macină, se adaugă puțină apă și se fierb. Fără filtrare, este aromat abundent cu miere. Pentru tuse și febră, luați 1 linguriță la fiecare oră.

Metoda 2:
Frunzele bine spălate sunt tăiate, stoarse, amestecate cu o cantitate egală de miere și fierte timp de 20 de minute. Luați 1 lingură de 3 ori pe zi cu 15-20 de minute înainte de mese pentru gastrită, colită, colici. A se păstra într-un recipient sigilat într-un loc răcoros.

Mulți sunt familiarizați cu gastrita. Tratamentul cu pătlagină este foarte eficient pentru cei care au astfel de probleme.

Pentru a obține suc, se adună frunze de pătlagină de preferință în perioada de înflorire și departe de drumuri, se clătesc bine în apă curentă rece, se lasă la scurs, se întind pe hârtie albă curată pentru a se usca .

Ingrediente: 120 de frunze de pătlagină, 2 litri de apă, 200 g de miere, 2 lămâi

Cum se prepara:

Înainte de a stoarce lămâile, spălați-le cu oțet de mere pentru a îndepărta eventualele pesticide din coajă. Puneți sucul deoparte, iar coaja puneți-o la fiert împreună cu frunzele de pătlagină și apa. Lăsați la foc mic până când apa scade la 600 ml.

Strecurați lichidul obținut într-un borcan. Adăugați sucul de lămâie și mierea de albine (după ce s-a răcorit). Se bea câte 1 păhărel (50 ml), în fiecare dimineață, pe stomacul gol, până la ameliorarea simptomelor.

Pulberea de pătlagină este un foarte bun cicatrizant și calmant pentru stomac. Se iau câte 4-6 lingurițe pe zi, pe stomacul gol.

În perioada de tratament sunt excluși din dietă cârnații prăjiți, sărați, afumați, uscați, alcoolul și fumatul (în special pe stomacul gol). Pentru o vindecare completă pentru anul următor (și, dacă este necesar, pentru al treilea), repetați cursul. Ad

Nota: ÎNAINTE DE A UTILIZA ORICE MEDICAMENT SAU METODĂ DE TRATAMENT, CONSULTĂ ÎNTOTDEAUNA MEDICUL TĂU!

error: Content is protected !!