Sirop de hrean cu ghimbir și scorțișoară – Reduce oboseala, îmbunătățește memoria, auzul, vederea, elimină grăsimea abdominală și excesul de apă din corp

Deși nu există o metodă simplă prin care poți slăbi peste noapte, ai la îndemână o rețetă naturală de sirop care accelerează arderea grăsimilor, printre altele. Siropul de hrean cu ghimbir și scorțișoară reduce și oboseala, și are un rol semnificativ în îmbunătățirea memoriei, auzului și vederii.

Acest sirop este una dintre cele mai eficiente modalități de a scăpa de grăsimea de pe burtă și rețeta poate funcționa chiar și atunci când dietele sau sportul nu ne mai ajută. Rădăcina de hrean este plină de vitamina C care ajută circulația și sistemul imunitar să funcționeze perfect.

Mai mult, conține și minerale foarte importante: magneziu, calciu, fier și potasiu iar când este amestecat cu lămâie, miere, ghimbir și scorțișoară, rezultă o dietă cu adevărat spectaculoasă.

Ingrediente, mod de preparare

Ai nevoie de 125 grame de hrean proaspăt, 4 lămâi, 3 linguri miere, 2 linguriță scorțișoară și 1 bucată de ghimbir. Amestecă hreanul și ghimbirul într-un blender, adaugă zeama de la lămâi, amestecă din nou după care încorporează și mierea și scorțișoara. Transferă amestecul obținut într-un borcan de sticlă și păstrează-l la frigider.

Se recomandă de două ori pe zi înainte de mese, 1 lingură mică. Tratamentul trebuie să dureze 3 săptămâni după care urmează o pauză de 2 săptămâni. După pauză, tratamentul se poate repeta.

Potrivit experților, siropul de hrean este eficient nu doar pentru a elimina grăsimea abdominală, ci și pentru a elimina excesul de apă din corp, pentru a reduce oboseala, pentru a îmbunătăți memoria, vederea și auzul.

Hreanul este recomandat în special diabeticilor și persoanelor cu imunitate scăzută și veșnic răcite. Are capacitatea de a curăța organismul de infecții și bacterii ajută la o respirație mai bună și elimină oboseala punând sângele în mișcare. Din aceste motive, hreanul este folosit și pentru a trata unele afecțiuni cardiovasculare precum hipertensiunea, angina pectorală sau cardiopatia ischemică.

Atenție!

Consumul acestui amestec pe perioadă îndelungată nu este recomandată pentru persoanele care suferă de colon iritabil întrucât hreanul poate provoca tulburări digestive. Amestecul se ține la frigider mereu.

error: Content is protected !!