Rețeta uimitoare care ne ajută să slăbim și are grijă de sănătatea noastră

REȚETA UIMITOARE CARE NE AJUTĂ SĂ SLĂBIM ȘI ARE GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA
Este o rețetă foarte simplă care este alcătuită doar din două ingrediente, o rețetă care ne va ajuta să scăpăm de kilogramele în plus în foarte scump timp, va reduce nivelul zahărului din sânge și ne va stopa apetitul alimentar și va normaliza metabolismul.

Acest preparat în afara faptului că ne va ajuta să slăbim, el este și un bun detoxifiant, normalizând tranzitul intestinal.
Acizii grași ce se găsesc din abundență în conținutul preparatului sporesc activitatea glandelor sebacee, ceea ce va spori la arderea grăsimilor.
Cum preparăm mixul:
    Seara, adaugăm 3 linguri de semințe de in într-un vas, peste care trebuie să turnăm 1 litru de apă clocotită, după care acoperim vasul cu un tifon și-l lăsăm să stea peste noapte.
    Dimineața, vom strecura lichidul și vom obține un lichid gros și destul de lipicios – deci chiar pe acesta trebuie să-l consumăm.
    Semințele nu le aruncăm, le consumăm la masa de prânz sau seară. Le putem combina cu miere.

Cum îl consumăm :
    Consumăm 150 de ml., de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de fiecare masă.     Trebuie să bem acest lichid dimineața, pe stomacul gol. Îl vom păstra la frigider, fiind suficient pentru 2 zile.
Câtă perioadă consumăm?
    Vom consuma 10 zile la rând, după care se face pauză 5 zile. Continuăm procesul, dar nu mai mult de 2 luni consecutiv.
     Acest tratament nu creează dependență. Cu ajutorul acestei rețete, și cu un consum de minimum 2 litri de apă pe zi, vom reuși să pierdem până la 10 kg în maximum 2 luni.
    După consumul acestui lichid, vom observa, de asemenea, schimbări în bine ale stării generale de sănătate, pielea va deveni mai fermă, iar celulita se va retrage.
Această rețetă ne mai ajută la:
   – Vindecă ulcerul
   – Vindecă gastrita
   – Elimină constipația cronică
   – Previne apariția hemoroizilor
   – Tratează cistita
   – Vindecă infecțiile renale

error: Content is protected !!