Rețetă budistă, veche de 500 de ani – Tratează bolile de inimă, impotența și tumorile

Această reţetă a unui “farmacist” a fost găsită în 1520 într-o mănăstire budistă din Tibet. Era veche de 500 de ani.

Preparare: Adaugă 350 de grame de usturoi într-un borcan de sticlă. Toarnă 220-250 de grame de alcool de 95-96 de grade.

Avertisment: Alcoolul nu trebuie să conţină alte substanţe ca metanol. Închide ermetic borcanul şi pune-l în frigider 10 zile. În a 11-a zi, filtrează conţinutul. Lichidul rezultat se pune înapoi în borcan.  Se mai ţine la frigider încă 2 zile.

Tratament: După această perioadă, remediul este gata pentru a fi folosit. Picăturile se iau cu lapte sau apă, înainte de masă, după cum urmează:

Numar de picaturi: Ziua 1 – Mic dejun 1/ Prânz 2/ Cină 3; Ziua 2 – Mic dejun 4/ Prânz 5/ Cină 6; Ziua 3 – Mic dejun 7/ Prânz 8/ Cină 9; Ziua 4 – Mic dejun 10/ Prânz 11/ Cina 12; Ziua 5 – Mic dejun 13/ Prânz 14/ Cină 15; Ziua 6 – Mic dejun 16/ Prânz 17/ Cină 18;

Ziua 7 – Mic dejun 12/ Prânz 11/ Cină 10; Ziua 8 – Mic dejun 9/ Prânz 8/ Cină 7; Ziua 9 – Mic dejun 6/ Prânz 5/ Cină 4; Ziua 10 – Mic dejun 3/ Prânz 2/ Cină 1; Ziua 11 – Mic dejun 15/ Prânz 25/ Cină 25; Ziua 12 – Mic dejun 25/ Prânz 25/ Cină 25

Continuă cu 25 de picături de trei ori pe zi, până termini întreaga cantitate.

Vindecă următoarele boli: Artrita şi reumatismul; Lipsa de apetit; “Topeste” cheagurile de sânge; Hipertensiunea; Miocardul; Bolile de plămâni; Arteroscleroza; Impotenţa;

Gastrita, ulcerul şi hemoroizii; Curăţă corpul de grăsimi şi pietre; Imbunataeste metabolismul şi venele vor redeveni elastice; Absoarbe tumorile interne şi externe; Afecţiunile de vedere şi de auz; Sinuzita; Reglează greutatea corporală

error: Content is protected !!