Spuneți adio gastritei și arsurilor la stomac cu acest remediu ușor de orez

Spuneți adio gastritei și arsurilor la stomac cu acest remediu ușor de orez

Înainte de a începe acest articol și de a vă spune cum să faceți această apă de orez, am dori să spunem câteva cuvinte despre gastrită. În primul rând, trebuie să știți că gastrita este o inflamație a mucoasei stomacului.

.Gastrita este cel mai adesea rezultatul unei infecții cu aceeași bacterie care provoacă cele mai multe ulcere gastrice.Gastrita poate apărea brusc (gastrită acută) sau poate apărea lent în timp (gastrită cronică). În unele cazuri severe, gastrita poate duce la ulcer și la un risc crescut de cancer de stomac.

Dacă această boală este lăsată nesupravegheată, aceasta poate duce la consecințe grave. Medicația vă poate ajuta să vă suprimați simptomele, dar acestea nu vor remedia cauza.

Apă de orez

Mulți oameni din întreaga lume folosesc apa de orez pentru a trata și preveni gastrita. 

Iată ce trebuie să faceți – adăugați 1 cană de orez la 400 ml de apă clocotită. Lăsați-l să fiarbă timp de 8 minute și apoi scoateți-l de pe foc. Se strecoară amestecul și se bea lichidul de 2 ori pe zi.

  Semințe de in

Oamenii folosesc, de asemenea, semințe de in pentru a scăpa de refluxul acid și pentru a trata alte probleme digestive. Iată ce trebuie să faceți – adăugați 1 lingură de semințe de in într-un pahar cu apă și lăsați-l timp de cel puțin 12 ore. Se bea la temperatura camerei.

Morcov

Da, ar trebui să adăugați cu siguranță morcovi la dieta sănătoasă! Morcovii funcționează ca un puternic antiinflamator și diuretic, care vă poate ajuta să vă reduceți simptomele. Este foarte simplu – adăugați doar morcovi la salata sau alte feluri de mâncare preferate.

Suc proaspăt de varză

100 ml de suc proaspăt de varză crudă în fiecare dimineață pe stomacul gol poate ameliora rapid disconfortul cauzat de gastrită. Acesta este un remediu tradițional recomandat de mulți medici.

Varza este o sursă bogată de glutamină, care ajută la vindecarea mucoasei stomacului și ameliorează iritarea.

Ce ar trebui să evit dacă am gastrită?

-Carne, produse din carne și produse de origine animală (produse lactate și ouă);
-mâncare rapidă (gustări, sosuri industriale, supe instant etc.)

-produse din făină albă;
-grăsimi animale, uleiuri rafinate și margarină;
-alcool, țigări și cofeină.

error: Content is protected !!