Combate MIGRENELE și multe alte afecțiuni cu această rețetă!

Mărul și frunzele de dafin sunt două ingrediente care sunt utilizate în mod obișnuit în bucătărie și multepersoane nu au nicio idee ce putere de vindecare au împreună .

Ingrediente:

-3 frunze de dafin
-1 măr
-800 mililitri de apă
-scorțișoară și miere

Mod de preparare:

Pentru început, mărul se spală foarte bine.

După ce l-am spalat, îl tăiem în 4 părți și îndepărtăm mijlocul.
După ce am indepartat mijlocul, tăiem mărul în bucăți mai mici.
Pregătim o cratiță, turnăm apa si o lăsăm până începe să fiarbă.
Apoi adăugăm frunza de dafin, scorțișoara și lăsăm să fiarbă timp de 5 minute.
La final, adăugăm mărul, oprim focul, acoperim cu un capac si lăsăm timp de 10 minute.
Apoi strecurăm băutura printr-o sită, adăugăm miere și o putem consuma dimineața, pe stomacul gol, sau seara înainte de culcare.
A nu se consuma mai mult de 2 săptămâni. După această perioada, este recomandată o pauză.

BENEFICIILE ACESTEI REȚETE

Consumul regulat al acestei băuturi reduce inflamația articulațiilor, reglează circulația sângelui, ajută la combaterea migrenelor.

Întărește sistemul imunitar și ajută la combaterea bolilor respiratorii.
Mărul conține antioxidanți cu efect antiinflamator și acest ceai este, de asemenea, bogat în vitamina C, deci este excelent și pentru gripă și răceli.
Datorită fibrei pectine solubile, care se găsește în piele, reduce foarte eficient colesterolul rău.

Prin urmare, mărul nu trebuie decojit.
Consumul acestei băuturi îți va întări și inima.

Frunzele de dafin ajută la combaterea bolilor de inimă, reduc stresul și tensiunea arterială.
Această băutură este potrivită și pentru diabetici și ca prevenire împotriva diabetului , deoarece reglează nivelul zahărului din sânge.
Un alt avantaj al acestei băuturi este că încetinește îmbătrânirea celulelor. Este foarte benefic pentru astm, bronhiile inflamate și, de asemenea, îmbunătățește funcția creierului.

error: Content is protected !!