O lingură de MIERE seara – vezi ce MINUNI se întâmplă corpului tău

O lingura de miere conține o bogăție de nutrienți, bioflavonoide și acizi organici, și este metabolizată diferit de zaharurile rafinate.

Cei mai mulți dintre noi suntem conștienți de faptul că mierea poate fi folosită pentru a combate răcelile și pentru a ne hidrata pielea, dar este posibil să nu fim conștienți de faptul că oamenii de știință îl numesc un superaliment din cauza multor alte numeroase proprietăți despre care probabil nu ați auzit niciodată.

Combinația cu mâncarea este gustoasă și sănătoasă, dar dacă consumi doar o lingură din ea înainte de culcare și îți lași corpul să absoarbă toată bunătatea ei noaptea, vei fi surprins de minunile pe care vei începe să le vezi în corpul tău.

Am alcătuit o listă de „trebuie știut” ” a lucrurilor pe care acest superaliment le poate face pentru corpul tău noaptea.

1. Un somn cu adevărat odihnitor

Mierea conține un nutrient numit triptofan, un hormon care te ajută să te relaxezi și dă semnalul corpului tău că „este timpul să te culci”.

Deși corpul nostru are nevoie de acest aminoacid, acesta nu îl produce în mod natural și îl putem obține prin dieta noastră consumând produse precum mierea.

Uneori ne trezim în toiul nopții.

Acest lucru se întâmplă deoarece, în timpul somnului, creierul nostru are nevoie de o substanță numită glicogen și induce glandele suprarenale situate în rinichi pentru a scoate adrenalină și cortizol, care nu vă vor lăsa să dormiți.

Din fericire, mierea conține glicogen , deci consumarea acesteia înainte de somn vă va ajuta să evitați acea adrenalină și să vă asigurați un somn bun.

2. Va scădea tensiunea arterială

Tensiune arteriala

Deoarece tensiunea arterială crescută este un factor care contribuie la riscul semnificativ de boli de inimă, menținerea acesteia moderată și stabilă este o măsură bună pentru a evita complicațiile cardiace.

Mierea conține compuși antioxidanți care s-au dovedit a reduce tensiunea arterială, consumând o lingură de miere pe timp de noapte este un mod bun de prevenire a tensiunii arteriale crescute.

3. Vă veți reduce trigliceridele

trigliceride reduse

Trigliceridele sunt un tip de grăsime prezentă în sânge. Un nivel ridicat de trigliceride înseamnă un risc de a dezvolta boli de inimă și diabet. Din fericire, mierea este legată de scăderea nivelului de trigliceride din corpul dumneavoastră.

Îi transformă în aliați buni care îți curăță sângele de grăsimi inutile.

4. Va întări sistemul imunitar

Mierea este bogată în antioxidanți și agenți antibacterieni care vă ajută la creșterea sistemului imunitar, făcându-vă mai puternic în combaterea infecțiilor cauzate de microorganisme precum bacterii, ciuperci și numeroși viruși.

În plus față de consumul în fiecare seară pentru a vă ridica apărarea naturală, poate fi aplicat și pe răni pentru a lăsa acele proprietăți active antibacteriene să lucreze în favoarea dvs.

5. Corpul va începe să ardă grăsimile mai rapid

Când este luată, mierea îți mărește metabolismul , producând un efect termogen asupra corpului tău.

Acest lucru înseamnă că îmbunătățește circulația, ceea ce crește puțin temperatura corpului, ajutându-vă să ardeți grăsimi fără prea mult efort.

6. Ține tusea departe

Mierea este un antiinflamator natural . Așadar, consumând o lingură de miere amestecată cu apă caldă în fiecare seară, puteți minimiza iritația în gât și evitați tusea.

În plus, mierea este un bun antibiotic care poate ajuta la combaterea bacteriilor care ajung în gât.

CITEȘTE ȘI –8 Ceaiuri Pentru BALONARE – Elimina Indigestia, Gazele Intestinale si Constipatia NATURAL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!