Îndepărtați rapid toxinele din ficat amestecând în blender: Ghimbir, Curcuma, Lapte de Cocos și Miere. Iată cum să preparați această băutură uimitoare

Ai auzit de numeroasele beneficii ale laptelui de aur? Această băutură caldă și liniștitoare combină proprietățile benefice ale turmericului, laptelui de cocos, ghimbirului și piperului negru și ameliorează în mod eficient anxietatea, stresul și îmbunătățește calitatea somnului.

Ingredientul său principal este turmericul, care este cel mai sănătos condiment de pe Pământ și este folosit de mai bine de 8.000 de ani. Curcumina, ingredientul său activ, oferă majoritatea calităților sale medicinale, deoarece calmează durerea și combate inflamațiile și tratează astfel diabetul, migrenele, cancerul, accidentul vascular cerebral, neuropatia, artrita reumatoidă, obezitatea și problemele tiroidiene.

Mai mult, curcumina distruge bacteriile și microbii, reglează nivelul zahărului din sânge, scade distruge colesterolul, întărește sistemul imunitar și calmează nervii. De asemenea, îmbunătățește sănătatea inimii, detoxifică ficatul, accelerează vindecarea rănilor și îmbunătățește cunoașterea.

Pe de altă parte, laptele de cocos energizează corpul, reglează glicemia, îmbunătățește sănătatea inimii și ajută la scăderea în greutate. Este bogat în vitaminele C, E și B, antioxidanți și minerale precum magneziu, potasiu, fier și fosfor.

Ghimbirul calmează durerea, reglează funcția insulinei și hipertensiunea, ajută la digestie, ucide microbii și stimulează circulația sângelui.

Deci, iată cum să preparați această băutură naturală uimitoare: Anunt

Ingrediente:

– 1 linguriță. de curcuma
– 2 cani de lapte de cocos
– 1 ghimbir
– ¼ linguriță. de piper negru
– Miere

Instrucțiuni: Anunt

Amestecați toate ingredientele, cu excepția mierii, într-o tigaie și încălziți amestecul până când observați bule care apar. Se scoate apoi de pe foc, se lasă deoparte 5 minute, se strecoară ghimbirul, se îndulcește cu miere și se amestecă.

Bea imediat laptele auriu.

Laptele de turmeric a fost folosit în medicina tradițională chineză și în medicina ayurvedică de secole, dar a devenit recent o tendință în lumea occidentală. Cunoscut și sub numele de ceai de turmeric și lapte auriu, are beneficii naturale puternice antiinflamatoare, antioxidante, anti-artritice și anti-cancer, printre altele.

În plus, acestea sunt câteva dintre numeroasele beneficii pentru sănătate ale acestei băuturi:

– Reduce stresul oxidativ
– Suportă peste 160 de funcții fiziologice individuale
– Ameliorează durerea și inflamația artritei
– Încetinește progresia bolii neurodegenerative
– Îmbunătățește tensiunea arterială și scade colesterolul LDL
– Previne sau inhibă cancerul de colon, sân și pancreas
– Îmbunătățește memoria și accelerează învățarea

Destul de impresionant! De aceea, pregătește-ți laptele de aur astăzi și bucură-te de beneficiile sale

error: Content is protected !!