În doar 15 minute picioarele tale vor arăta uimitor cu ajutorul bicarbonatului de sodiu

Picioarele bine îngrijite sunt mândria fiecărei femei.

Pentru a pune picioarele în ordine după iarnă, nu sunt necesare creme scumpe și proceduri de salon. Câteva metode simple de casă vă vor permite să obțineți un efect uimitor după prima utilizare.

Tratamentul se bazează pe bicarbonat de sodiu obișnuit, care ajută la înmuierea, curățarea și dezinfectarea pielii.

Baie de picioare „Bicarbonat de sodiu + sare de mare”

Se dizolvă în apă caldă 2 linguri de sare de mare și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Înmuiați timp de 7-8 minute.

Baie de picioare „Bicarbonat de sodiu + săpun”

Pentru a curăța pielea, dizolvați în 3 litri de apă caldă 2 linguri de săpun ras și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Se înmoaie 10 minute.

Baie de picioare „Bicarbonat de sodiu + ulei esențial”

Pentru a hidrata și tonifica pielea picioarelor, se dizolvă în 3 litri de apă încălzită la 50 de grade, 2 linguri de bicarbonat de sodiu și câteva picături de ulei esențial de paciuli, lămâie, migdale sau portocale. Se înmoaie 10 minute.

Baie de picioare „Bicarbonat de sodiu + lapte”

Pentru ca călcâiele să devină moi și catifelate, diluați 1 linguriță de bicarbonat de sodiu într-un 1 litru de lapte cald. Se înmoaie 10 minute.

Baie de picioare cu bicarbonat de sodiu + apă oxigenată

Fisurile pe călcâi vor dispărea dacă dizolvați 2 linguri de bicarbonat de sodiu în apă caldă și turnați 2 linguri de apă oxigenată. Înmuiați timp de 15 minute.

Bicarbonat de sodiu + iod

Leziunile de la picioare se vindecă perfect dacă dizolvați 2 linguri de bicarbonat de sodiu în 2 litri de apă și adăugați 2 linguri de iod. Înmuiați timp de 10 minute (nu mai mult).

Bicarbonat de sodiu + lut

Diluați 4 linguri de lut (de preferință alb) în 2 litri de apă caldă și 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Se înmoaie 10-15 minute.

Băile cu bicarbonat de sodiu se fac cel mai bine înainte de culcare. După procedură, uscați picioarele și aplicați o cremă hidratantă. Înainte de a utiliza produse noi, este recomandabil să vă adresați unui cosmetician.

Distribuiți postarea prietenilor dvs. – va fi relevantă și pentru ei!

error: Content is protected !!