Fructe pentru slăbit: 5 fructe care te ajută să dai jos din kilograme

Fructe pentru slăbit: 5 fructe care te ajută să dai jos din kilograme

Fructele sunt printre cele mai recomandate alimente în absolut toate dietele cunoscute. De altfel, fructele ar trebui consumate în fiecare zi și ar trebui să alegem fructele sezonului în care ne aflăm. Lucrurile se schimbă atunci când suntem la regim sau cură de slăbire, căci este bine să consumăm doar anumite fructe.

  • 1. Pere

Sunt sunt recomandate atât pentru slăbit, cât și pentru prevenirea diabetului. Au un indice glicemic mic, nu conțin multe calorii, au în proporție 80% apă, fiind fructe foarte benefice organismului. Dulci și pline de sirop aromat, perele se pot consuma cu încredere în cure și diete. În plus, reduc febra, calmează durerile de gât, tratează inflamațiile, mențin ochii sănătoși și sunt excelente în tratamentul artritei și gutei.

  • 2. Pepene verde

Pepenele verde, dar chiar și cel galben este excelent pentru slăbit, mai ales dacă este mâncat pe stomacul gol. Pepenele verde conține foarte multă apă, glucide și dă senzația de sațietate, iar pepenele galben are în plus o aromă deosebită. Pepenele este excelent pentru curele de vară și conține doar 25 de kcal la suta de grame.

  • 3. Mere

Merele verzi conțin fibre și foarte puțin zahăr, fiind excelente pentru slăbit. Fără să te înfometezi, poți slăbi foarte bine cu sucurile de mere verzi sau doar mâncând mere.

  • 4. Grapefruit

Grapefruit, lămâie, portocale și pomelo, unele dintre cele mai bune fructe pentru slăbit. 100 de grame de grapefruit are cam 40 de kcal, portocalele au cam la fel, iar pomelo tot 40 de kcal. În plus, fructele conțin calciu, fier și potasiu. Sucurile de citrice combinate sunt foarte sănătoase, mai ales pentru detoxifiere.

  • 5. Struguri negri

Strugurii negri sunt plini de vitamine și ajută la o detoxifiere ca la carte. Strugurii combat oboseala, dau energie, curăță ficatul, micșorează tumorile mamare și se folosesc chiar și tratarea bolii Alzheimer. Strugurii au puține calorii și sunt printre cele mai sănătoase fructe pentru slăbit. Acneea dispare după consumul îndelungat de struguri, iar reumatismul este ameliorat foarte mult. În curele de slăbit sunt excelenți, mai ales la persoanele anemice.

error: Content is protected !!