Cura de 10 zile cu LEURDĂ – curăța sângele, stomacul și ficatul și îi poate ajuta și pe cei care vor să se lase de fumat, tratament pentru întregul aparat cardiovascular.

Această cură este un panaceu pentru întregul aparat cardiovascular. Frunzele de leurdă au darul de a curăța sângele, stomacul și ficatul și îi poate ajuta și pe cei care vor să se lase de fumat.

În plus de asta, efectele miraculoase ale plantei contracarează efectele dăunătoare ale nicotinei și gudronului din țigări, fiind considerată un mijloc de protecție pentru fumători.

În urma unor studii, s-a constatat că substanțele active din leurdă au afect de relansare a activității endocrine, previn sclerozarea vaselor de sânge și favorizează circulația cerebrală.

O cură-tratament cu leurdă durează 10 zile pentru prevenirea afecțiunilor cardiovasculare și minim 30 de zile pentru bolnavii cardiaci cronici.

Pentru a obține suc de leurdă, se taie foarte fin o mână de frunze proaspete, se lasă la macerat într-un vas de sticlă, împreună cu un pahar de apă caldă, timp de 4 ore. După aceea, se filtrează prin tifon.

Sursa: https://clepsi.ro/cura-de-10-zile-cu-leurda-face-minuni-pentru-sanatate/

error: Content is protected !!