Cel mai bun tratament naturist pentru tuse – crema de banane

Crema de banane este hrănitoare – are numeroase proprietăţi nutritive -, este sănătoasă şi foarte gustoasă, fiind, totodată, un bun pansament gastric. Însă puțini știu că, preparată după o anumită rețetă, crema de banane este un bun tratament pentru tuse și bronșită.

Reţeta este foarte simplă:

400 ml apă fiartă

2 banane medii (cele mai bune sunt acelea care au mici pete maronii pe coajă)

2 linguri de zahăr brun sau miere de albine (dacă alegeţi să adăugaţi miere de albine, ar trebui să faceţi asta când amestecul este aproape rece, deoarece, la temperaturi ridicate, miere îşi pierde proprietăţile)

Preparare

Curăţaţi bananele de coajă şi pasaţi-le cu o furculiţă sau cu spatele unei linguri (de preferat din lemn sau din plastic, pentru ca banana să nu devină maronie) Adăugaţi zahărul şi amestecaţi. Peste acest amestec turnaţi apă fierbinte, acoperiţi vasul şi lăsaţi-l să stea aproximativ 30 de minute. Dacă adăugaţi miere, faceţi asta la final, când mixtura este aproape rece. Cum o foloseşti Înainte de a consuma această cremă, încălziţi-o. Se consumă aproximativ 100 de mililitri de patru ori pe zi. Este recomandat să nu preparaţi cantităţi mari, ci să faceţi doze noi în fiecare zi.

Tusea va dispărea în câteva zile.

error: Content is protected !!