Daca va confruntati cu caderea parului, oul va poate veni in ajutor

Caderea parului este o problema obisnuita cu care se confrunta multi oameni. Parul are nevoie de proteine, iar aminoacizii, vitaminele si acizii grasi din oua hranesc intensiv firul de par. Oul este o solutie excelenta pentru majoritatea problemelor legate de par si este usor accesibil, ieftin si o alternativa naturala care poate fi utilizata atat pe plan intern cat si extern pentru cresterea parului. Ouale fac parul puternic, impiedica ruperea si il hraneste facandu-l mai stralucitor cu un aspect sanatos. Acestea ajuta la restabilirea uleiurilor naturale prezente in par si scalp.
Daca aveti parul gras, cel mai bun tratament pentru dumneavoastra este albusul de ou care ajuta la indepartarea excesului de sebum din par. Pe de alta parte, daca aveti parul uscat, atunci o masca de par cu galbenusul de ou este potrivita pentru dumneavoastra.
Ingrediente:
* 1 ou (sau doua, depinde de marimea parului)
* 5 linguri de ulei de masline
Amestecati bine oul cu uleiul de masline si aplicati acest amestec pe scalp si par, lasantu-l sa actioneze o jumatate de ora sau mai mult. Spalati-va apoi cu apa putin calduta pentru a curata bine oul.
Ingrediente:
* un ou
* o lingura de ulei de masline
* 2 linguri de zeama de ceapa
* o lingurita de miere
Amestecati ingredientele si aplicati pe parul umed, inclusiv pe scalp si lasati-o sa actioneaza 2 ore, dupa care spalati-l ca de obicei.


Ingrediente:
* 2 galbenusuri de ou
* 2 linguri de zeama de lamaie
Amestecati ingredientele si aplicatile pe par si pe scalp.Lasati-le sa actioneze o ora sau mai mult, dupa care spalati parul in mod obisnuit.
Ingrediente:
* un ou
* 2 linguri de iaurt
* 2 linguri de ulei de masline
Amestecati ingredientele si aplicatile pe par si pe scalp.Lasati-le sa actioneze o ora sau mai mult, dupa care spalati parul in mod obisnuit.
Ingrediente:
* 2 oua
* 5 ml bere
Aplicati masca pe parul umed si lasati-o sa actioneze o ora dupa care spalati parul in mod obisnuit.

Sursa: http://www.stylecraze.com/articles/eggs-for-hair-how-they-prevent-hair-loss-and-help-in-hair-growth/#gref

error: Content is protected !!