Tinctura miraculoasă. Bitterul românesc, mult mai eficient decât cel suedez
Bitter Românesc – Mai Bun Decât Bitterul Suedez
Bitterul românesc – Proprietăți
Bitterul românesc este un leac polivalent, cu aplicații interne și externe din cele mai variate. Plantele sunt atent selecționate și sinergia lor ajută la dinamizarea circulației sângelui și eliminarea stărilor congestive ale corpului.
Conține vitaminele A, B, C, D și E, săruri de magneziu, calciu, cupru, fier, zinc, mangan, acizi, uleiuri eterice și multe alte substanțe vindecătoare. Acest elixir acționează pe toate planurile, și are efecte benefice dovedite ca și:
– Antifungic
– Expectorant, laxativ
– Detoxifiant, diuretic, depurativ, purificator, laxativ
– Stimulent circulator, digestiv, mental
– Tonic hepatic, tonic general
– Analgezic, antiinflamator, antireumatic, antispastic
– Calmant, cicatrizant, balsamic
– Antitumoral
Bitterulul suedez
Bitterul suedez este o rețetă veche, inventată de un medic suedez, și descoperită sub forma unui manuscris din Evul Mediu. Bitterul este considerat o licoare excepțională, cu care medicul a reușit să atingă vârsta de 104 ani. Formula de plante a fost transmisă din generație în generație, și pusă în valoare de vindecările obținute de austriaca Maria Treben.
Bitterul este de fapt o tinctură din plante amare și aromatice de bază, care ajută la drenarea ficatului și vezicii biliare, la stimularea proceselor eliminatorii și curățarea organismului. Cele mai populare plante folosite sunt: anghinarea, gențiana, pelinul, coada-șoricelului, ținatura, păpădia, cicoarea, etc. În prezent există mai multe versiuni ale bitterului suedez: cu 180 de plante, 32, 16, 12 sau 8 plante.
Bitterul din ierburi tămăduitoare s-a dovedit miraculos într-o gamă largă de boli, de la cele mai ușoare la boli canceroase și maladii de piele nevindecabile.
Bitterul românesc 32+7
Foarte mulți medici naturiști susțin, în urma unor studii făcute, că bitterul românesc, conceput pe bază de plante medicinale din flora spontană locală este mult mai bun decât cel suedez, datorită formulei mai concentrate. Plantele românești s-au dovedit de asemenea mai puternice decât cele scandinave, și cu efecte mai rapide în tratarea bolnavilor de pe meleagurile noastre. Organismul uman reacționează mult mai bine la plantele din flora locală. Cel mai mare beneficiu este că bitterul românesc este mult mai ieftin decât bitterul suedez. Prețul unei sticle de bitter românesc Steaua Divină este de 28 de lei.
Bitterul românesc – Utilizări
Oricine poate folosi acest leac medicinal minunat. De altfel, este bine să avem mereu în casă o sticlă cu bitter românesc, în caz de boală. Este indicat în:
– Epilepsie, amețeală, migrene
– Imunitate slabă
– Lipsă de apetit
– Răceală și gripă, alergii, sinuzită
– Dureri de dinți, dureri reumatice, post-traumatice
– Tulburări digestive (digestie lentă, balonare, greață, dureri de stomac)
– Viermi intestinali, anorexie
– Afecțiuni hepatice grave
– Dischinezie biliară
– Infecții renale
– Tulburări de circulație sangvină
– Tromboflebită
– Cancer, tumori
– Bolu de piele
Mod de administrare
Intern, se pun câte 1-2 lingurițe (sau linguri) de bitter într-o cană cu ceai sau apă plată.
Extern, se aplică comprese (vată) cu câteva picături bitter suedez pe locul bolnav (dureri, răni, arsuri, luxații, entorse, tumori), după ce mai întâi s-a uns pielea cu un strat de cremă de gălbenele sau untură de porc.
Bitterul nu este indicat pe perioada sarcinii sau alăptării, din cauza conținutului de angelică și pelin – 2 plante cu efect abortive. Promoted Content