Dr. Dawood Al-Rubaie, proprietarul Enciclopediei arabe de terapie pe bază de plante medicinale, despre ceapă

Cumpărați ceapă și mâncați-o crudă, coaptă, fiartă … chiar zilnic, indiferent cât de mare este prețul … mâncați ceapă!!!

Dr. Dawood Al-Rubaie, proprietarul Enciclopediei arabe de terapie pe bază de plante medicinale, spune: “Am scris mai multe articole despre ceapă și beneficiile ei terapeutice și nutriționale și, de câte ori am citit un nou raport, am fost motivat să scriu mai multe despre acesta. Și când discuția despre aceasta a devenit lungă, m-am gândit să o scriu sub titlul … Știai*:

*Știai ca: Ceapa este una dintre cele mai bogate legume și fructe cu o substanță medicinală importantă numită corecetină, și numai germenii de capere concurează cu aceasta?

* Că antioxidantul (corcitina) din ceapă rezistă inflamațiilor oriunde se găsește, în special în sinusuri și plămâni?

* Faptul că, consumul de ceapă împiedică dezvoltarea diabetului de la tipul (2), care este tratat cu tablete iar la tipul (1) care necesită injecție cu insulină?

* Că ceapa previne cancerul de sân, prostată, uter și ovarian și, de asemenea, previne creșterea și numărului de leziuni precanceroase?

* Că ceapa combate atacurile de astm?

* Ceapa protejează celulele nervoase de leziuni și de bolile rezultate legate de sistemul nervos?

*Ceapa previne deteriorarea și întărirea vaselor de sânge și previne multe boli de inimă?

* Că ceapa sporește prezența și reproducerea bacteriilor naturale în intestin, ceea ce îmbunătățește absorbția nutrienților, crește sistemul imunitar și previne creșterea excesiva în greutate?

* Ceapa ucide multe tipuri de germeni și bacterii din gât și plămâni?

* Ceapa subțiază sângele și previne formarea cheagurilor, mai ales atunci când este la grătar și că avertizează împotriva consumului de diluanți farmaceutici de sânge, cum ar fi aspirina și warfarina cu ceapă la grătar sau prăjite, deoarece provoacă o creștere excesivă a fluidității sângelui?

* Că ceapa reduce presiunea arterială la pacienții hipertensivi?

* Ceapa aduce starea de somnolență?

* Ceapa previne creșterea germenului H. Pylori și îl elimină?

* Că ceapa reduce colesterolul și trigliceridele?

* Că ceapa previne apariția bolilor asociate diabetului?

* Ceapa previne reproducerea virusului SIDA?

* Că ceapa previne osteoporoza?

* Ceapa conține cantități ample de compuși de sulf care mențin prospețimea pielii, rezistența și frumusețea părului și a unghiilor?

Note:

Zicala populară spune:

-“Mănâncă ceapă și uită ce rău s-a întâmplat” – de fapt ceapa îmbunătățește starea de spirit și relaxează inima.

-Cojile de ceapă sunt cele mai bogate în antioxidanți chorcetinici. Ceapa nu își pierde proprietățile medicinale la punctul de fierbere.

-Supa de ceapă este tipică pentru a obține toate beneficiile cepei. Toate cele de mai sus sunt rezumatul a sute de lucrări științifice experimentale… dacă este posibil, răspândește acest material în beneficiul nostru, al tuturor …

error: Content is protected !!