Afirmatii pentru auto-vindecare

Imi recunosc greselile si slabiciunile, ii iert pe toti care mi-au gresit si imi cer iertare de la toti, la care, le-am gresit eu.

Ma eliberez de vinovatie, resentimente, regrete, sunt libera din toate punctele de vedere si plina de energie.Rugaciunile pe care le rostesc ajung la Tatal Ceresc si ma ajuta sa gasesc adevarata menire si sa elimin pericolele din exterior.

Sunt protejata si ma aflu in gratie divina.Sistemul meu imunitar este foarte puternic si poate distruge orice fel de bacterii si virusi. Indiferent de simptomele pe care le manifest, puterea spirituala din interiorul meu ma ajuta sa imi mentin sanatatea.Sufletul meu îmi spune ce are nevoie, știe cum să se vindece și face asta chiar acum, prin relaxare, activitati placute, creative si recreative, reconfortante, intalniri si discutii agreabile. Vindecarea sufleteasca ma ajuta la vindecarea fizica. Fiecare celula din corpul meu este sanatoasa si radiaza bucurie.

Fiecare parte a corpului meu își îndeplinește sarcinile cu ușurință și în mod natural. Fiecare organ din corpul meu este sanatos si functioneaza la scara sa optima. Recunoștința și pacea curg prin mintea și corpul meu ca un flux clar și vindecător. Sunt recunoscatoare pentru binefacerile care se revarsa asupra mea, pentru darul cel mai de pret care este Viata.Începând cu această zi, îmi antrenez mintea, corpul și sufletul să se relaxeze și să se vindece.

Pe măsură ce mă mișc de-a lungul acestei zile, atrag o lumină albă vindecătoare și cu fiecare moment care trece, eu devin mai sănătoasa. Sunt întruchiparea sănătății și a frumuseții. Sunt întotdeauna în siguranță, protejata și călăuzita de Dumnezeu. Eu aleg să fiu sănatoasa și libera. Totul este bine în lumea mea.

error: Content is protected !!